27 april Hyllar vi hela Hudiksvalls kommun

En Jury bestående av 16 personer har i ett juryarbete nominerat fem finalister i olika priskategorier. Under galan HYLLA delas totalt nio priser ut, samt ett hederspris. I mitten av februari presenterar vi finalisterna här på sidan och på vårt instagram #hyllahudik.

Foto: Per Trané

Juryn består av, från vänster i bild:
• Roger Sundström, Hudiksvalls Näringslivsbolag. • Linnea Larsson, Ung Företagsamhet. • Janne Ström, Företagarna. • Thomas Johnson, Fiber Optik Valley. • Jennie Majgren, MittMedia. • Michael Roos, Mitt Media. • Eva Cooper, Företagarna. • Anna-Karin Edeborg, Hälsinglands Sparbank.  • Lava Bastan, Hudiksvalls Näringslivsbolag. • Emma Carlsson, Visit Glada Hudik. • Lena Ilic Mattsson, Almi. • Gunnar Klefbom, Företagsutbildarna. • Caroline Smith, Juryns ordf. • Karin Snell, juryns sekr.  • Fredrik Jönsson, HHC. • Maja Swenson, Propell Innovation. 

 

Kategorier: Hyllahudik