Alla med galabiljett bjuds in till en riktigt intressant föreläsning.

TID: Fredag 10 maj 2019 klockan 11:45     |     PLATS: Kulturhuset Glada Hudik

Boka din plats här. (Föreläsningen är kostnadsfri för dig med biljett till Hyllagalan) 

DEL 1: Apple + Iggesund Paperboard = Tim Cook på besök i Hälsingland

Hur lyckades Iggesund Paperboard få VDn för världens största företag att ta på sig storstövlarna och knalla omkring och titta på träd i skogen utanför Hudiksvall?

Iggesunds hållbarhetschef Johan Granås och hans vapendragare Staffan Sjöberg berättar om Iggesunds resa från en hårt miljöbelastande fabrik till att bli nämnd som Apples föregångare inom hållbarhet. Granås och Sjöberg kommer ge sin version av klimatpaniken och visa att genom en hållbar affärsidé så kan man som Hudiksvallsföretag vända den till sin fördel och attrahera världens största företag.

Iggesund Paperboard gör ett sällsynt gästspel på hemmaplan. Ta tillfället i akt och kom och lyssna på en rolig, berörande och intressant presentation som ger en unik inblick i Iggesund Paperboards värld och hållbarhetsfrågornas värde i dag.

 

DEL 2: Sveriges överbefälhavare Michael Bydén

Boka din plats här.

Kategorier: Hyllahudik